neděle 23. září 2012

6. - 9. září

6. září jsme s Richiem proflákali na pláži a já jsem šla brzo spát... Richie druhý den ráno odfrčel do NYC a vystřídali ho Háňa moje milovaná KW kamarádka, Kuba (budoucí spoluobyvatel kolejí), Zuzka (která přifrčela jen na dovču). Načež jsme 8. září opět proleželi na pláži (což absolutně všem vyhovovalo) a večer jsme se vyfikli a namířili si to do místních podniků.

Nejprve jsme se vydali do vyhlášeného klubu LIV, který se nachází v luxusním hotel Fontainbleu. Už z dálky nám to bylo podezřelé, když na párty přijížděli luxusní auta a před hotelem je vyhlíželi řidiči, kteří je odváželi zaparkovat. Všichni přítomní byli luxusně oblečeni. Atmosféra přímo filmová. Od toho se ovšem také odvíjelo vstupné... 60 USD na osobu... Rychle jsme si to rozmysleli, naskočili do taxíku a nechali se odvést na South beach, do všech klubů se stáli pěkně fronty a vstupné začínalo na 10 USD, přesto všechno se nám podařilo vymést dva kluby, abychom skončili na střeše hotelu, kde rovněž byla párty. A to byl pecka přátelé... Skvělá hudba, mladí lidé a výhled na celé Miami, k nezaplacení. Zuzka za to bohužel později téhož dne zaplatila svým novým drahým HTC telefonem.

Zpátky na střechu. Uživala jsem si ten výhled a ten luxus. Na toaletách stála paní, která měla připraveny různé žvýkačky, osvěžovače dechu, parfémy, šminky apod. Každému kdo přišel stříkla na ruce mýdlo a podala papírové usušky... Dýškem ovšem nepohrdla.
Kolem třetí ráno už toho na nás s Kubou bylo dost, vzali jsme si taxíka a jeli napřed na hotel se vyspat. Holky dorazily až hooodně nad ránem.

Další den jsme s sebou znovu plácli na pláž a večer se šli projít z 39 bloku až úplně dolů na South Beach. Z této několika hodinové procházky jsem si vyšlapala puchýře zespod chodidel. Prošli jsme se po Ocean drive, zamířili na South Beach pořidit nějaké fotky a skočili na véču do mého oblíbeného TGI Fridays (Thank God Its Fridays)

Představuji vám naši partu hic. Zleva: Já, Zuzka, Háňa, Kuba, který to se třemi ženskými neměl vůbec jednoduché.



Žádné komentáře:

Okomentovat